BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 18, 2006

Semangat Doha

Assalamualaikum..

Dua hari cuti hujung minggu banyak masa dihabiskan di rumah saja, Hari sabtu pagi gi keja kat esso hanya backup sampai kul11 pagi jer, tapi tu la dalam semangat nak gi keja skali minyak motor plak leh takda, bara jer rasa..nak tak nak terpaksa la gi keja jalan kaki. Balik keja lepak kat rumah jer la, bebetul rest nie.

pagi ahad memang aktiviti tido jer laa, bangun jer baca msg dari member aku bagitau gaji dah masuk..waahhh nie sudah berita baik nie, terus plan gi bershopping kat JJ Putra Permai, bukan nak shopping apa sangat pun, hanya nak beli barang² utk buat stok kat opis jer. Tapi baru jer kejap bershopping, sempat la beli kelengkapan untuk ke Doha, member aku dapat emergency call, terpaksa la pulang dengan segera.

Sampai kat rumah jer dalam kul 3.30 petang aku ngan member aku terus laa berangkat ke doha dalam acara pingpong, awalnya hanya kita orang berdua jer, pastu pakcik dan anaknya sebelah rumah plak menjoinkan diri, semakin meriah dah nie.Dalam kul5 lebih ada plak anak² jiran yang nak join main pingpong skali, memang dah menjadi tumpuan laa rumah kita orang macam nie..

Disebabkan keletihan, aku biarkan jer la anak² jiran aku meneruskan aksi mereka di Doha, aku lepak kat bilik layan movie. Tengah best layan citer member aku plak call ajak lepak minum².com, lepas jer minum lepak la kat rumah aku. Disebabkan kebosanan aku cadangkan kat member aku gi tengok wayang citer cicak man. Skali bila dah sampai Mines tengok citer cicak man kul 9.30 dah penuh laa, nak tak nak kita orang layan jer citer eragon. bleh tahan jugak la citer dia nie.

Abis layan citer nie kita orang balik lepak kat esso sampai tutup, pastu gi lepak makan².com kat restauran firdausi. Balik rumah layan bola manchester united ngan west ham sekali kalah la plak...ampes.com betui laaa

7 comments:

milo said...

waaargh.. ini tidak adil.. tgk eragon tak jemput kitorang join skali.. huhuhuhu..

kmnizam said...

hahaha..bukan tak nak jemput,tak nak kaco korang berchenta hehehe

tim said...

btol tu... eskk...

kmnizam said...

apa yang betuinya tim?? :)

tim said...

apa² ajer.. hehehhe..

Squad85 said...

peh..tim hang dah bleh ganti shiela rusly dah nie...hehehe

tim said...

hehheh.. jgn tak tau...