BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 06, 2006

C E R I T A

Assalamualaikum...
Hari nie datang opis dengan penuh semangat nak siapkan keja E-learning, maklum la untuk subjek yang aku buat nie student dia punya aktif aku baru siap lesson4 dia dah sampai lesson8 memang tak terkejar aku macam nie. Memang tak dapat la nak me'relax'kan diri lepas projek MOE, nak tak nak kena jugak siapkan keja aku sampai lesson8 hari isnin depan.

Semalam aku, kawan aku dan jugak awek dia pergi layan citer CINTA kat Mid Valley, menarik perhatian betul la citer nie, memang box office la aku rasa, punya ramainya manusia. Bagi aku best la citer nie dengan cara pengarahnya mengolah plot cerita nie dengan tersusan dan mudah difahami apa mesej yang cuba disampaikan. Yang menampakkan lagi menarik cerita nie ialah seni fotografi. memang cantik laa..tak caya gi laa tgk kat pawagam hehehe..promosi skitt

Tapi bila dah habis citer, dalam perjalanan ke parking lot aku mula tersenyum sendiri mengenangkan dengan selamber jer seorang member aku pernah bagitau aku yang ending citer nie rahim razali tu akan meninggal dunia punya la aku percaya hehehe..tunggu punya tunggu sampai abis cerita ok jer si rahim razali tu memang sah laa tipah tertipu nie..memang boleh bikin badan tukar jadi warna hijau nie...

Hari nie lebih menceriakan lagi dengan kejayaan Barcelona layak ke pusingan kalah mati liga juara²..cayalah tak sia² aku layan pagi tadi.Memang mencemaskan betul la games pagi tadi..sibbaik menang, harap lepas nie manchester united akan ikut jejak barcelona la. Maklum la dua² team nie la yang menjadi kebanggaan aku dalam arena PES.

4 comments:

jcmay said...

Hai! boleh cite sikit ape sebenarnya isi filem CINTA tu?

Squad85 said...

semuanya berkisahkan cinta la,

dia ada 5 kisah cinta dijadikan satu cerita.

cinta diantara suami isteri,sesama insan,adik beradik.

lebih kurang mcm tu laa..

jcmay said...

xleh terang lanjut sikit ke? i nak tgk movie ni, tp xdpt... citelah semuanya...leceh betul kan? xpelah...

水煎包amber said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社