BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 22, 2007

Transformers Lagi & TT Zon 3

Assalamualaikum..
pepetang ahad nie takda plan apa hari nie, jadi aku lepak².com jer la kat opis. Hari nie memang best layan tido, ngan paginya hujan plak tu..tapi takkan la nak tido sampai ke petang plak kot :)Tahun nie aku mencipta rekod ngan gi menonton filem yang sama 3 kali kat pawagam..filemnya tak lain dan tak bukan ialah TRANSFORMERS.

Kali nie aku gi layan citer nie ngan member² opis plak. Plan asalnya lepas balik keja hari jumaat lepas gi terus ambik tiket dulu, tapi tukar plan last minute kita orang ingat selamber jer laa gi terus The Mines sure tiket ada punya untuk tayangan kul9 malam.Kita orang sampai Mines dalam kul8 malam skali tiket dah sold out utk tayangan kul9 malam jadi nak tak nak kena la ambik tayangan kul 11.55malam. Jadi kita orang ada masa lagi 4 jam untuk menunggu masa tayangan jadi jejalan.com dulu laa kluar gi mencari makanan kat seri kembangan pastu gi lepak kat pusat bowling ushar orang main jer laa. Lepas settle tgk wayang dalam kul2pagi kita org lepak minum².com kat restauran Azwart kat Putra Permai tempat jajahan takluk aku dulu nie.. hehe.

Sabtu pepagi lagi member aku dah msg bagitau yang dia kat Dengkil tgh betulkan aircond keta dia.Nnt tgh hari sikit dia ajak aku follow dia gi kat Ampang cari barang keta dia. Dalam kul1.3o tgh hari baru buat gerakan ke Ampang. Sempat la singgah Tesco Ampang kejap sebelum gi kedai spare part. Lepas ambil barang lepak makan².com kejap. Pastu kita orang gi melawat rumah member kita orang zaman study dulu kat Pandan Mewah. Balik jer dari rumah member kita orang aku singgah esso seri kembangan kejap pastu terus gi rumah sewa lama aku untuk menidokan diri yg kemengantukan. Tidp pepetang tak elok, tapi apakan daya dh habis energy hehe..aku bangun bila dgr azan maghrib, lepas settle apa yang sepatutnya aku terus buat gerakan ke Putra Permai untuk jumpa geng² MHCC zon 4 kat restauran Alif.

Dalam kul9 lebih baru kita orang buat gerakan ke Bkt Jelutong untuk TT zon 3. Kita orang dari zon 4 hanya 3 buah kereta jer , yg lain ada komitmen lain la plak. Tempat berkumpul geng² MHCC sebelum bergerak ke restauran MMZ bkt Jelutong ialah kat Project kat ngan politeknik Shah Alam. Bila sampai jer dah ramai geng² MHCC yang menanti kat situ, lepak kejap jer tunggu geng² zon 1 pastu terus buat gerakan ke MMZ bkt Jelutong. Selepas sesi TT & sual kenal member baru, memang meriah TT semalam ada 30 buah keta semuanya yang join. Selepas tu kita orang terus gi lepak kat dataran Shah Alam, memang meriah kat sana memalam minggu. Lepas lepak kat situ gi minum².com kat restauran Mirasa kat seksyen 9 Shah Alam. Melepak sampai kul2.30pagi. Pastu memasing buat gerakan pulang. Aku terus ikut highway KLIA sampai CYberjaya dalam kul3 pagi.



2 comments:

as a.k.a axa87 said...

uiisshhh.. rupanya pakku ni salah sorang yg melepak kat dataran shah alam tuh.. tiap2 minggu banyak je keta dan motor melepak. Kalau motor mat rempit le.. kalau kete??? apa yer??

kmnizam said...

haha..mana ada kak as, kebarangkalian 3/10 jer setahun gi lepak kat situ. kalau motor merempit..keta menderum(autobot) hehehe