BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 27, 2007

Gathering Malaysianbowlers.com

Assalamualaikum..
salam pagi jumaat, mcm biasa la pepagi nie mode ngantuk jer, maklum la smlm balik membowling pun dah lewat pagi. Semalam ada gathering Malaysianbowlers.com memang meriah, seramai 35 orang ahli lama dan baru yang menjoinkan diri. Dah lama tak merasai kemeriah gathering MB.com nie.

Semalam gathering bermula dalam kul10 malam, awalnya dah booking 8 lane tapi disebabkan ramai yang datang jadi tambah lagi 2 lane, sempat layan 1 game ngan rate biasa pastu kita orang ambik yg package rate 3 games rm10 jimat belanja. Semalam time bowling aku fight sup sayur ngan kak as untuk total keseluruhan 3 games, keputusannya aku yang kena belanja, game ke 3 bleh ampess plak main, dalam masa yang sama, aku fight jugak ngan juragan air laici untuk game ke 2. Keputusannya tetap sama, aku kalah jugak hehehe.Takpa asyik aku jer dpt minum air laici free, tiba masa aku plak bg org minum air laici free. Tapi apapun bak kata kawan aku,"sekiranya kemenangan itu dapat mengembirakan kengkawan aku tu..aku merelakannya"
hahaa.

Kita orang habis membowling dalam kul 12.30 mlm pastu mcm biasa gi melepak makan².com dan sesi memotang kek sempena besday mleo a.k.a tunang whosend kat restauran maju sri petaling sampai kul2 pagi. Pastu memasing membuat gerakan, aku ngan whosend sampai cyberjaya dalam kul2.30pagi huhu..memang letih bangat..ZZzzzzz time.

kat bawah nie gambar ehsan dari http://axa87.blogspot.com/ untuk aktiviti semalam.






2 comments:

zam said...

kenapa gambar aku tak de.....tak pueh ati betui!!!!!!

grrrrrr!!!!!!!!!!

kmnizam said...

uishh..ada laa..takkan tak nampak kot..posing baik punya kat sebelah wife ko tu..haha