BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 05, 2009

ABSB jiwang mode - Fasa Satu

Salam...
"Bila yang tertulis untukku..Adalah yang terbaik untukmu" syukur alhamdulillah dengan izinNya maka permulaan bagi satu perhubungan. Ianya sangat bererti apabila mendapat restu dari kedua kaum keluarga. Semoga apa yang direncanakan akan dipermudahkan olehNya. Insya'allah kalau tiada sebarang halangan fasa berikutnya akan menyusul tak lama lagi.


Sukar untuk dimengertikan pada saat permulaannya, seorang insan yang suka membuat aku marah dan geram pada awalnya..kini dialah insan yang aku sayang, selain dari kaum keluarga aku. Betul kata orang tak kenal maka tak cinta. Mungkin inilah ketentuanNya. Aku berharap dengan keikhlasan dalam perhubungan ini akan menjadi penamat yang terindah dalam perhubungan.

Buat insan yang aku sayang terima kasih kerana menyayangi dan menerima diri aku ini seadanya. Dan terima kasih jugak dengan sifat² yang membuatkan aku buntu kekadang untuk membuat segala keputusan hehehe.


Fasa pertama

p/s: walaupun dalam mode jiwang..kepada kengkawan aku yang terpilih dalam pemilihan bowling TM Selangor jangan lupa belanja aku wehh...bola bowling tu yg hebat sebenarnya hehe..

7 comments:

keh said...

Utk boss a.k.a adam... tahniah laa noo.. dah pandai pon berjiwang .. hehehehe...

fadh said...

dah start kene kumpul duit laa ni nak ke kedah. huhu

tahniah bro!

bANgsaL buROk said...

tahniah la pakku...akhirnya...hehehe...

Mrjackz said...

pergh.....dah tanda dah tuu.....kite pakat pieee ramai2 kedah...ahzk

as a.k.a axa87 said...

Wah...diam2 je si budak pakku ni yer.. patut la diam menyepi..rupanya ada "sesuatu" sedang berlaku...

Kasi plan baik2 ye bro. Nak jugak kami ke Kedah. Takut terclash dengan hari diberanakkan baby baru ni... heheheh

Happy for u...

Shariza Binti Abdul Razak said...

tunjuk jari je? nak gak tengok orang nye. Ish ish, tak sabar nak tengok bakal cousin baru :D

flatfinger said...

bukan hang kata hang sayang kat kete hang je ke???

patut la dok sengih semacam jer akuk jumpa hari tuh...aper pun tahniah...