BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 23, 2009

Minggu Yang Meletihkan..

Assalamualaikum..
Salam hari isnin, hari nie ambik halfday pagi, jadi masuk opis tgh hari la, dapat la cover balik rehat yang tak cukup time weekend. Minggu lepas memang minggu yang meletihkan dengan pelbagai aktiviti sukan dan jugak dengan keja menyiapkan prototaip untuk tender projek MOE pastu + dengan kekalahan manchester united lagi...adoiyaiii

Sepanjang minggu lepas, selepas habis waktu keja aku ada training sepak takraw untuk wakil campus Cyberjaya untuk pertandingan sukan MESRA antara Cyberjaya dan Melaka. Cuma hari jumaat malam jer sempat jejalan.com. Dapat la rest sket dan akhirnya aku gi layan jugak citer GENG. Hari sabtu pagi kul7.40 aku ngan efry dah buat gerakan ke Putrajaya untuk melihat belon udara. Selesai snap² gambaq lepak bfast kat kedai makteh, dalam kul10 lebih buat gerakan pulang. Kul11.30 buat gerakan ke Banting plak dengan Dole untuk gi beli medium untuk ternakan kita orang. Skali ada problem plak, tak dapat nak ambik mediumnya, memang bara jugak la dah la tunggu hampir 2 jam. Aku plak dah la kena keja hari sabtu akhirnya kul3 ptg baru masuk keja, settle semua keja dalam kul 2.30pagi. Dalam kul3 dah buat gerakan pulang tinggal lagi 3-4 orang member aku yang stay buat keja sampai pagi.


Esoknya ahad kul8.40 pagi dah buat gerakan ke Banting, plannya ambik medium, bfast kat kedai Paklong dan terus ke rumah cikgu Yusof. Sampai Banting dalam kul 10.20pagi terus dengan aktiviti memindahkan medium dan ternakan. Letih tak ingat untuk siapkan semuanya akhirnya dalam kul3 ptg kita orang dah berhenti buat keja, sambung minggu depan plak..terus buat gerakan pulang ke Cyberjaya dalam kul 4 ptg baru sampai. Aku rest kejap pastu keluar gi Putrajaya tengok belon udara lagi dalam kul7 lebih dah balik layan tengok tv jap kat rumah member pastu balik rumah terus tido. huhu bestnya kalau setiap hari leh tido awal.

1 comments:

mahan said...

assalamualaikum ku md nizam..wah3x bz nyer hang kat MMU tuh..
rerajin singgah kat blok aku eh..nak add sendiri aku x reti lagi..baru jer berjinak jinak ngan blog ni..curah2 kan la sket idea hang tue kat aku erk..bole ke?hihihi ;-p