BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 10, 2008

Gathering x-KYPMKL

Assalamualaikum..
semalam bertempat di Village View Bangi satu gathering untuk geng² kita orang yg belajar kat ypm telah diadakan. Ini semua atas daya usaha AJ, Manja & Izan yang menganjurkan gath nie. Alhamdulillah ramai jgk kengkawan yang datang, tak kira dari kedah, perak & melaka pun sanggup turun untuk memeriahkan gath kali ini.

Dalam kul8mlm kaum kerabat dah start berkumpul dalam kul9 lebih kita orang dah berjaya memblasah makanan yang telah terhidang didepan mata..hehe..siapa yang datang lambat tu nasib laa..terpaksa laa tunggu order baru. Dah abis aktiviti makan².com..diteruskan ngan aktiviti bergambaq sekeping dua..pastu ada plak acara potong kek besday..layankan jerr..thanks Manja sponser kek..

hampir kul 11mlm kita orang buat gerakan dulu, mana geng² yang datang lambat masih lg tgh makan².com, kita orang terpaksa gerak awal utk ke percint 14 bagi acara Winning Eleven plak..heheh layan sampai kat kul2 lebih, dah menang baru leh tido ngan aman..terima kasih bebanyak kepada sponser tempat perlawanan iaitu Ameant & Alya.


0 comments: