BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 12, 2008

Aktiviti di Putra Permai

Assalamualaikum..
salam petang isnin, tgh hari tadi baru jer balik dari Hospital Serdang melawat anak whosend ( Hana Humairah Binti Hussin ) yang baru jer melihat dunia semalam. Alhamdulillah bayi dan ibunya selamat. Tahniah buat whosend atas kelahiran bayi perempuannya itu, gambaq nanti aku upload kalau dapat sumbangan ehsan dari makcik mery..hehe


Alkisah nak citer sebenarnya sabtu lepas kita orang..aku, ameant dan badang gi Putra Permai untuk tolong angkat barang si fadh, katanya satu bilik kecil jer barangnya..tp bila diangkat bleh tahan jgk barangnya..hampir penuh la satu lori tu. Aku n the geng kul12.30 baru buat gerakan sampai jer tengok si syed( suami fadh) tgh berkemas apa yang patut, sebab lorinya belum sampai lagi. Sesambil melepak tu si adi plak bgtau kat rumah dia ada game monopoli, huhu apa lagi..sempat la layan sebelum lori sampai.

Dalam kul2 lebih baru lori sampai, baru la bermula aktiviti mengangkat barang, selesai jer..lepak kejap ada makan².com plak di sponser oleh Abg Long..payahh laaa...trademark dia hehe. Bila dah kenyang kita orang terus ke LRT Sg Besi untuk hantar badang, dia kena buat gerakan pulang ke Kedah, sebab kat sana ahad dah keja. Balik jer ingat nak terus balik rumah, tp sempat singgah opis dulu, transfer segala file yang patut, sempat layan pingpong 1 game baru buat gerakan pulang ke rumah.

Pastu dapat mesej dari fadh a.k.a makcik mery ucap terima kasih, pastu nak belanja kita orang plak tu..banyak duit dia nie..kata baru nak beli peti sejuk yang pintu tu ala² almari baju tuu. Tapi kalau nak belanja jugak apa salahnya..aku terima jer fadh..rezeki jangan ditolak musuh takmau cari oOOo.. peace fadh no war!!



Inilah badang, import dari kedah tu untuk angkat barang si fadh hehehe..

1 comments:

mama_yang_cool said...

tq 4ku and the gang..

weh.. aku memain jer laa kata nak beli peti ice beso tuh.. ko ingat aku banyak duit sangat ker??? hehehe