BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 14, 2008

Selamat buat mereka² yang aku sayangi

Assalamualaikum..
Salam petang isnin, hari nie letih mode, maklum la pagi tadi kul8.30 baru aku sampai kat MMU, malam tadi gerak dari Changlun kul10 malam sampai Puduraya dah kul 4.50pagi. Malas nak kaco member aku..jadi aku melepak jer la kat situ sampai kul6.30pagi. Pastu gi tunggu bas ke Putra Permai.

Balik kg kali nie memang banyak betui aktiviti. Aku mcm biasa la, kalau kat kg tu memang jd driver jer laa. Aktiviti yang best kali nie ialah jejalan cari bahan mentah untuk kenduri adik aku, kul4.15pagi dah buat gerakan ke pasar borong Aloq Setaq. Sampai dalam kul5pagi..tapi tu laa pasar borang dah meriah ngan manusia. Walaupun rasa macam tak banyak mana beli..tp penuh jugak la barang kat blkg keta..hehehe

Alhamdulillah adik aku yang bongsu selamat diijabkabulkan ngan pilihan hatinya insya'allah kenduri akan diadakan pada 31hb nanti, dan adik yang kedua pun dah selamat melangsungkan majlis pertunangan pada 12hb lepas..sama tarikh besday ngan ibu kesayangan aku. Aku doakan semoga semua orang yang aku sayangi nie akan senantiasa diberkati oleh Allah kehidupan mereka.

Semalam sebelum balik ke kl sempat la teman ayah aku gi memanggil saudara mara untuk ke majlis kenduri adik aku, letih jugak pusing² area aloq setaq. Sampai rumah pun dah kul8 malam. Sempat rest dan makan jap..pastu kul9.30 terus buat gerakan ke Changlun.

3 comments:

keh said...

Mmg calon menantu nih.. anak laki sorang pulak tu...ish ish.. jiwa pon haluihhh....

bANgsaL buROk said...

adik2 dah lepas.. si abangnya plak bila? hehehehe...

mama_yang_cool said...

happy birthday to untie maria. Bila laaa untie maria nak dpt menantu pompuan kan..