BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 10, 2007

Jelapang Padi Juara Lagi

Gambar sumber :http://www.fam.org.my

Assalamualaikum..
Alhamdulillah syukur kepada yang maha esa, tahun nie merupakan tahun yang penuh gemilang bagi pasukan bola sepak Kedah kerana berjaya merangkul 3 piala. Ini jugak merupakan sejarah baru tercipta dalam bola sepak Malaysia dengan pasukan Kedah menjadi pasukan pertama memenangi piala Liga Super, FA dan jugak piala Malaysia.

Aku ngan kengkawan sekampung aku dari Kedah gi ushar perlawanan akhir kat stadium, memang meriah gilos laa, memacam gelagat leh tgk. Yang pastinya memang berbaloi la pelaburan rm20 dan rm30( beli dari ulat tiket) untuk dptkan tiket perlawanan akhir. Semangat hijau kuning jugak la dapat dilihat apabila member sekampung aku sanggup tu datang dengan naik bas ekspress semata nak layan final piala Malaysia nie.

Akhir sekali kepada semua pemain dan pengurusan Kedah tahniah diucapkan atas kejayaan yang penuh cemerlang nie.

3 comments:

sweetsecret said...

Ass'kum.. Hi Bro KmNizam..Ucapan tahniah buat pasukan bolasepak Kedah...kerana telah berjaya memenangi ketiga2 piala..
Bro yg sebagai anak Kedah...sudah tentu berasa bangga dgn kemenangan ini...dgn cara permainan yg cemerlang....
Sis nonton melalui tv je..

Takde photo2 ke..postlaa cikit kat blog ni...

kmnizam said...

waalaikumusalam sweetsecret,tak bawa camera la time nie, tp member ada la ambik gambaq time final.. nnt Klau dpt gambaq dari member sy upload la.

matnoq said...

nak tgok gambaq bola masuk
http://galerihijaukuning.com/

aku takdak reja.. saja himpun gambaq2 bola kedah..