BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 26, 2007

Mohon Dengan Sangat

Assalamualaikum...

Hari jumaat yang mendamaikan nie, tapi diri aku nie takda la sedamai mana. Banyak benda yang sedang bermain difikiran aku skrg nie. Sekarang nie baru la terasa akan dugaan dalam usaha aku memilikinya.

Walaupun baru bertemu, memang hati aku nie bebetul tertawan dengan apa yang ada padanya, walaupun ada kekurangannya akan aku terima ia seadanya. Tak semuanya perfect dalam dunia nie...tapi aku kena terima hakikat, ia jugak menjadi idaman orang lain. Terasa jugak aku akan saingannya sekarang nie.

Dalam keadaan sekarang, aku hanya mampu berharap. Apa yang penting aku akan terus berusaha supaya ia menjadi miliku. Itupun jika antara ia dan aku ada jodoh, kalau tak aku tetap redha.

7 comments:

bANgsaL buROk said...

hang nak beli keta ka pakku? kekekekke..

Squad85 said...

hahaha..pehh tak jadi laa propaganda aku..

bANgsaL buROk said...

wakakaka.. tepat skali tekaanku..

sato said...

hahaa....samala kak tim.. sy pong dah agak dah dia neh dok aim keta.. :P

as a.k.a axa87 said...

sama la.. dah agak jugak.. kalau aim pompuan..sure tak citer kat sini nyer..

cepat2 sikit pakku, leh kirim beli barang kat bukit kayu hitam...

kmnizam said...

hahah..setakat skrg blum ada rezeki lg la nampak gayanya..walaupun dah bertemu idaman hati tapi cinta tidak kesampaian :)

bANgsaL buROk said...

sedeynyer ayat hang.. tak pa.. blom masanya lg tu...