BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 15, 2007

Coretan Hujung Minggu

Assalamualaikum..

Hari nie alhamdulillah, cuaca di Cyberjaya dalam keadaan baik. Maklum la sekarang nie di selatan semananjung dan jugak di Sabah dilanda banjir yang teruk. Pagi tadi sebelum datang opis sempat la layan MHI, info terkini mangsa banjir yang dipindahkan dah meningkan ke 109k kat Johor. Memang bersimpati dengan nasib yang menimpa diorang, semoga diorang tabah menghadapi ujian dari ilahi nie.

Hujung minggu hari tu, banyak jugak aktiviti yang dilakukan. Hari sabtu seawal jam 10 pagi dah gerak ke Puchong jumpa member satu opis, pastu terus ikut dia ke bukit kemuning mencari bahan spare part untuk kereta dia. Settle jer urusan di bukit kemuning terus hantar member kita orang balik rumahnya kat Puchong, waktu tu jam baru kul1.20 tgh hari. Pastu aku ngan member aku terus buat gerakan ke Flamingo Ampang untuk jumpa kengkawan baru kat Komuniti Kedah. Aktiviti hari tu ialah membowling.

Pukul 2.20 petang dah sampai kat Flamingo, jadi lepak² jer kat pusat bowling tu tunggu geng² KOL yang seorang pun aku tak kenal hehehe..dalam kul 2.40 ptg ramai dah geng² KOL yang sampai, sempat laa borak².com sesi perkenalan, dalam kul3 kita orang teruskan aktiviti membowling. Aktiviti nie selesai dalam kul5 ptg. Pastu kita orang gi lepak minum² dan makan² kat warung wak, tempat geng² MB lepak kalau main bowling kat Ampang.

balik jer terus gi lepak kat esso, backup cashier utk solat maghrib. Tapi atas sebab yang tak dapat dielakkan aku pun lepak + terus tido kat esso sampai la esso tutup kul11.30 malam. Gila letih hari tu hehe.

Hari ahad relax sikt la,pagi lepak kat rumah jer, kul3 petang baru gi esso, backup cashier jugak sampai member aku balik dari kl. Dalam kul 9 geng² pinggiran putra call cakap diorang lepak kat restauran firdausi, jadi aku pun join diorang la lepak minum. Settle jer balik lepak kat rumah aku, sempat la 2-3 rounds layan PES6 ngan diorang.








3 comments:

milo said...

pakcik bernama whosend tu sesat kaa.. mcm tau ja cakap utagha..

wehh..mcm kenal ja nick nyonyacyber.. geng tech.fm suatu masa dolu.. muahahaha...

kmnizam said...

haha..pakcik whosend tu, bakal tunang dia punya pakcik ada sblh utara..cakap utara dia mmg dah cun kira senang skit nanti hehehe

aku baru kenal nyonyacyber nie, nnt la aku try tanya dia noo..

bANgsaL buROk said...

hahaha... aku baru nak tanya pesal uzin bleh sesat kat geng kedah nun.. tak pa.. kena belajaq pelan2 la ckp utara.. senang nanti kalau pi balik kampung.. muahahahah..