BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 28, 2008

Makan².com - Bersama geng² projek MOE

Assalamualaikum..
Salam malam jumaat, Tadi baru jer lepas layan citer "kekasihku seru" kiranya drama favorite aku jugak la nie selepas citer sindarella hari tu. Aku layan citer tu kat rumah member tadi sesambil sesi photoshoot bersama kengkawan. Nie saja la aku rerajin diri mengarang blog nie selepas aku edit 1-2 pic utk diletakkan dalam citer kali ini iaitu aktiviti makan².com bersama ngan geng² projek moe.


Aktiviti pada awalnya hanya diplan diadakan untuk kaum kerabat biologi jer akhirnya disertai semua geng² yang terlibat dalam projek nie. Memang meriah jugak la, last minute nyer plan nie. Tiada agenda apapun sebenarnya, saja jer diadakan makan².com nie sebab tak lama lagi kita akan menyambut kedatangan bulan ramadhan, jadi hari nie la peluang yang ada untuk keluar lunch sesama reramai. Kiranya objective tercapai la.

Selain itu dengan adanya sesi macam nie sedikit sebanyak dapat lagi mengeratkan semangat satu pasukan agar segala kerja yang kita orang perlu selesaikan dapat dilakukan dengan baik.

1 comments:

jun said...

wahh bestnyaaaa..nak ikut gakk:((