BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 26, 2007

Kini Bebas...

Assalamualaikum..
Salam petang isnin..hari nie mcm biasa jer..mode buat keja pun takda. Jadi lepak².com jer laa. Alkisah yang aku nak ceritakan hari nie ialah..hari nie aku dah bebas( konon jer nie)...sebab member seangkatan aku kat Inilah Budaya Department Putri dah pun berpindah tempat keja kat kampung halamannya kat JB. Sedih jugak la..maklum lah dah 6 tahun keja sesama.

Banyak kenangan yang tak dapat dilupakan, yang paling best..time datang interview untuk bekerja kat MMU la..member aku nie siap bawa satu family dia tu temankan dia. Tapi memang berbaloi..akhirnya dapat jgk keja kat MMU dan akhirnya menjadi team member graphic artist kat IBDP dan kemudiannya CMEAD.

Kepada sahabat aku fadh a.k.a mama haziq & fahim semoga berjaya ditempat keja baru..kalau turun kl jangan lupa inform kita orang.Insya'allah ada masa nanti, sampai la aku ke JB :)

1 comments:

mama_yang_cool said...

emo aku baca column nih... keep in touch 4ku... ko memang bongekkkk