BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 11, 2007

Keja² Time Konvo

Assalamualaikum
salam malam sabtu, minggu nie minggu yang penuh bebizian. Sabtu ahad pun kena keja, apa bleh buat dah department aku yang uruskan kebanyakkan hal berkaitan konvo kali ke-8. Start hari isnin hingga jumaat semuanya staff CMEAD kena uruskan tentang actived smard card utk konvo.

hari nie seawal jam 6.50pagi dah gerak ke opis,lepas check in terus buat gerakan ke extansion hall, lepak situ kejap pastu kita orang terus gi ke bangunan FIT yg baru utk jaga kaunter final test untk smart card. Lepas semua student dah masuk ke Grand Hall aku dan kengkawan lain yang tak kena tugas jaga kat Grand Hall terus ke Ext hall.Kita orang melepak kat kat kaunter photo sambil layan tgk konvo secara stream kat pc. majlis konvo tahun nie diadakan sesi pagi jer, itu yang rasa lega sket..kalau la dua sesi mcm tahun lepas lagi letih. Dalam kul12 dah settle untuk majlis hari nie. Kita orang gi lepak makan².com dan balik lepak kat opis. Sampai kul2 ptg aku buat gerakan pulang..malas nak tunggu lagi..rasanya utk buat semakan semula system kat smard card untuk majlis esok biar geng² exec jer la uruskan..hahaha. balik rest kat rumah sesambil layan tv..sampai la tv layan aku tido.

Malam memang lepak kat rmh jer la, malaih nak kluar sibbaik ada roti utk dimakan..jadi laa utk memalam. Aktiviti layan tgk tv jer la. Sesambil tu sempat la ushar blog nie..jadi aku rerajin la update sket. Esok kena bangun awal lagi..tp aku macam biasa la sure kul1-2pagi baru leh tido.