BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 12, 2007

Keletihan Melanda

Assalamualaikum...
Salam di petang isnin, hari nie memang bz skit. Banyak keja yang perlu disiapkan. Apa² pun hari nie kena siapkan 1 module subject sem nie untuk di upload, esok dah kena start buat poster untuk MMU openday. Kalau ikutkan hari nie memang malas mode, badan letih, tido tak cukup memang complete set.

Maklum la start dari hari jumaat malam hari tu sampai la semalam penuh ngan aktiviti. Jumaat malam layan main badminton ngan bebudak CMEAD.Semakin meriah squad badminton CMEAD skrg nie, ramai plak yang menjoinkan diri, sebelum nie hanya geng admin ngan grafik ja yang ramai, Kali kedua aktiviti nie geng² icems ngan production pun join sekali. Habis main lepak², balik rumah pun dah kat kul1 pagi.

Hari sabtu pagi tu memang rest jer la kat rumah, badan pun letih semacam jer. Dalam kul2 petang keluar gi puduraya cari tiket bas untuk balik raya cina nanti. sekali semua tiket dah habis, jd jalan penyelesaiannya kena la tumpang kengkawan yang nak balik ke utara. Nasib baik la ada jugak member aku yang nak balik kg sempena raya cina nanti.Walau apapun aku tetap nak balik jugak raya cina nanti, ngan keadaan mak yang tak berapa sihat sekarang nie, klau ikutkan hati nak jer balik kg sekarang jugak. Tapi disebabkan keja yang banyak..terpaksa la bersabar.Pastu dalam kul6 aku ngan kengkawan aku gerak ke rumah kawan kita orang geng MB.com untuk persedian terakhir sebelum Annual Tournament esoknya.Settle jer semua keja dalam kul12 malam baru balik.

Hari ahad memang kena bangun awal la, kul8.30 dah buat gerakan ke Alamanda Putrajaya untuk MB 4th Annual Tournament 2007.Alhamdulillah semua agenda semalam berjalan lancar. Tahniah kepada President MB dan cik Sato kerana menjuarai kejohanan tahun nie. Dan terima kasih bebanyak kerana belanja kita orang makan satay kat taman warisan pertanian semalam. Semalam sampai rumah dah kat kul6 ptg, memang letih bangat badan nie, aku terus tido jer. Dalam kul6.45 member aku call minta tolong jd cashier jap sebab dia nak hantar atuk dan nenek dia balik ke rumah family dia. Walaupun letih macam mana pun aku akan tetap tolong setakat yang aku mampu kalau yang request adalah kawan aku nie.

2 comments:

cik sato said...

:P hehe.. macih la pakku atas sokongan.. kalo tak kegigihan ko spy markah pihak lawan, tak menang gak aku ari tu..hehe..

:P kejohanan la..awat jadik 'kejohohanan' lak..kita tak main kat johor..wekeke..

taon depan ko lak kasi menang ye..leh banjer satay kat kitorg lak.. :p

kmnizam said...

hahah..tahun depan dah bersara dah dalam arena bowling nie.

Tapi kalau ada sponser leh la main.

memang best la sebab geng² kita yg menang..sebab tau mesti bleh poww hehehe.