BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 15, 2006

Open House CMEAD


Meriah betul la open house cmead hari nie, target dalam 200 orang jer staff dan tetamu yg akan hadir tapi pada pandangan kasar aku melebihi apa yang apa disasarkan pada awalnya.Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar kebanyakan makanan yang disediakan dan yang dibawa oleh staff cmead 90% habis semuanya.

Majlis bermula pada pukul 12 tengah hari sampai pukul 3 petang, aku hanya tolong untuk part permulaan jer, part selepas majlis memang tak dapat menolong la, memang mengantuk tahap 7 petala langit punya. Maklum laa dah laa kenyang + skrg nie setiap mlm tido paling awal pun kul 2pagi, mana boleh tahan kalau macam nie. Selalunya hari biasa time lunch aku gunakan untuk lelapkan mata jap..tp hari nie tak dapat..itu yg rasa memang aku berada ditahap normal tu..nak buat keja pun tak boleh.

Apapun harap kerjasama semua staff dalam menjayakan open house cmead nie akan terus berkekalan. Baru la terasa macam satu family skit hehehe.

2 comments:

milo said...

waa.. cam sedap je satay tu..

Squad85 said...

hahaha..satay tu laa paling laris skali..kejap jer settle semuanya