BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 17, 2006

Setahun Sudah Berlalu

"Setahun sudah berlalu oktober muncul kembali, dengan kehangatan semalam tanpa kusedari ku petik mawar merah ku tulis sekuntum puisi tapi sayang pada siapa nak ku beri" - sesuka jer aku tukar sikit lirik lagu alleycat nie hehehe.

17 oktober, hari nie alhamdullillah, best jer rasa dengan kehidupan sekarang nie.Semoga apa yang dirasai hari ini berkekalan.Lepak² ngan kengkawan buat aktiviti bersama sama, baru la terasa hidup nie ceria skit.Biar apa yang berlaku tu orang kata akan menjadi kenangan terindah, dengan masa yang ada sekarang la leh luangkan masa untuk kengkawan, nanti kalau dah ada komitmen lain tu, harap maklum jer laa...tapi walau apapun terjadi kengkawan tetap antara orang yang paling penting dalam hidup aku..hehehe

17 oktober tahun lalu, masa nie semangat perjuangan harmoni aku hampir lupus.Terasa banyak sangat dugaan diterima time tu. Masa nie memang paling sukar la bagi aku berjuang mencari semangat yang hilang.Keja banyak yang perlu disiapkan tapi idea dan semangat nak buat tu takda..memang susah laa kalau terjadi macam tu hehe.Tapi alhamdulillah walau apapun terjadi aku tetap bersyukur mungkin apa yang berlaku itu ada hikmah sebaliknya.

2 comments:

sato17 said...

yey dah leh komen..

Pakku, aku doakan 17 Oktober taon depan ko akan lebih ceria :)..

tapi kalo nak lagik ceria apakata 17 Disember taon neh ko banjer aku raspberry cheese cake 1 slice.. huk huk (^_^)

kmnizam said...

amin..harap² mcm tu laa

cik sato,apa ada dengan 17 disember??? hahaha kalau 25 disember tu aku tau laa.